MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2014-2015 mokslo metų foto galerija / SPORTO IR ŽAIDIMŲ POPIETĖ SU BŪSIMAIS PIRMOKAIS

Už lango savo kerus skleidžia pavasaris. Ketvirtokai leidžia paskutines dienas pradinėje mokykloje. O priešmokyklinukai jau galvoja apie atsisveikinimą su darželiu ir kelionę į  mokyklą. 
Į svečius atvyko darželio priešmokyklinės grupės vaikai su auklėtoja Irute. O mokykloje esančios grupės vaikai su auklėtoja Lilija irgi prisijungė. Ketvirtokai paruošė įvairių estafečių ir rungčių. Sporto salėje vyko linksmos ir azartiškos varžybos. Vaikai šokinėjo, bėgiojo, landžiojo.  Pažaidė judriuosius žaidimus. Žinoma jų laukė ir saldžios dovanos. Popietė buvo pilna vaikų juoko ir džiugių emocijų. Renginio organizatorės pradinio ugdymo mokytojos Edita ir Skirmantė.
Už lango savo kerus skleidžia pavasaris. Ketvirtokai leidžia paskutines dienas pradinėje mokykloje. O priešmokyklinukai jau galvoja apie atsisveikinimą su darželiu ir kelionę į mokyklą. Į svečius atvyko darželio priešmokyklinės grupės vaikai su auklėtoja Irute. O mokykloje esančios grupės vaikai su auklėtoja Lilija irgi prisijungė. Ketvirtokai paruošė įvairių estafečių ir rungčių. Sporto salėje vyko linksmos ir azartiškos varžybos. Vaikai šokinėjo, bėgiojo, landžiojo. Pažaidė judriuosius žaidimus. Žinoma jų laukė ir saldžios dovanos. Popietė buvo pilna vaikų juoko ir džiugių emocijų. Renginio organizatorės pradinio ugdymo mokytojos Edita ir Skirmantė.